Gastenboek

Bedankt voor het bezoeken van onze website.

We hopen dat je een berichtje achter wil laten in ons gastenboek.

Als je in contact met ons wil komen kun je ons mailen of een bericht sturen via de contactpagina.

Alvast bedankt voor de moeite.

Lieve groeten,
Dennis en Monique

Schrijf hier een bericht voor Dennis en Monique

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
73 berichten.
Karin Karin schreef op 18 juli 2022 om 14:53
het is elke keer weer schrikken als ik op je website komt. Wat een ellende kan zo'n klein *** beestje toch veroorzaken en wat ben je een kanjer.
Mar Mar schreef op 3 maart 2020 om 21:00
Veel sterkte en liefs voor morgen!
Janneke Janneke schreef op 18 februari 2020 om 08:31
Heftig nieuws over jullie (schoon)moeder. Kracht en liefs gewenst voor wat komen gaat.
Sophia Sophia uit Den bosch schreef op 16 februari 2020 om 19:31
Heel veel sterkte voor jullie na dit verschrikkelijk bericht van je moeder.
Mat & Gonnie Mat & Gonnie schreef op 27 november 2018 om 18:28
Wow, die Elmo!!!!!!!!!
Wat een prachtig kereltje!!!
Dit is precies wat Monique nodig heeft!
Zorg goed voor elkaar, wij denken iedere dag aan jullie.

Ook wij moeten heel hard knokken....
Lieve groet, Mat, Gonnie & een pootje van Pico
René en Joke René en Joke schreef op 26 oktober 2018 om 22:30
Lieve Dennis en Monique,
door drukte weinig van ons laten horen. Ik had jullie al laten weten dat deze tijd veel van mij vraagt. Na mijn verjaardag van vrijdag op zaterdag werd ik onwel. Mijn bloed gierde door mijn aderen en mijn hart ging voor mijn gevoel heel erg snel. Omdat ik me zo beroerd voelde heb ik Joke gevraagd 112 te bellen. De ambulance was er binnen now time.
Er is bloeddruk gemeten en een hartfilm gemaakt maar daar kwam niets uit. Omdat ik mij toch niet beter voelde hebben ze mij meegenomen naar de 1ste hulp. Daar weer alles nagekeken en bloed afgenomen. Om dat ik een nier heb, hebben ze ook gekeken naar de kreatine van mijn nier, ook die was goed. Ze hebben contact gehad met het AMC om daar de gegevens van mij op te vragen en te vergelijken met de uitslagen van de 1ste hulp.
Er waren geen verschillen. De volgende ochtend was ik om 10.00 uur weer thuis.

Wat het is geweest weet ik nog niet maar het was wel schrikken. Wij vermoeden zelf dat het door de stress komt van de afgelopen tijd.
Ik ben nog wel moe en heb af en toe last van oorsuizen. Gisteravond was had ik een irritant hoge fluittoon. Ik hoor ook via mijn oren de pulsen van de bloeddruk.
Het AMC had al voor mijn verjaardag aan gegeven dat ik een zwaardere bloeddruk verlagende medicijnen moet gebruiken 12,5 mg. Daar ben ik niet blij mee en heb dat geprobeerd tegen te houden. Dat vond het AMC niet goed.

Dat ik nu wat in de lappenmand zit, wil niet zeggen dat ik jullie niet kan helpen. Na 18 november heb ik alle tijd voor jullie. Dat gaat dus gewoon door! Voor die tijd gaat echt niet lukken. De stress heeft mij een waarschuwing gegeven dus moet ik daar gehoor aan geven.

Ik heb de blog de laatste tijd niet gelezen. Van Joke hoor ik zo af en toe hoe het met jullie gaat. Niet goed dus. Vooral voor jouw rug gaat het niet goed Dennis. Ik hoop dat het geen hernia is. Bij Monique gaat het ook nog steeds niet goed. Heel vaak denk ik, Monique laat je helpen met een stamcel behandeling bij Infusio in Duitsland. Je hebt alles te winnen en niets te verliezen. De kosten zijn erg hoog €35000 euro. Je kunt, net als Bente Kubin en Demi Fuutje een crowdfunding opstarten en zo het bedrag bij elkaar sparen.
Ik hoop dat je erover na wil denken want er zijn daar goede resultaten behaald.

Voor de rest, maak je geen zorgen om mij! Ik red het wel ook bij jullie! Moet alleen niet alles tegelijk willen doen.

Dikke knuffel van ons
René en Joke
Mar Mar schreef op 20 september 2018 om 09:21
Hallo Dennis en Monique
Ik heb een tijd niet gepost hier maar ik wilde na het lezen van de hectiek rond de vit D nu even reageren.
Mijn huisarts zei nadat ik heb over de vitaminen en zo had vertelt dat het mij enorm heeft geholpen en ik om die reden bij een orthomoleculair therapeut in behandeling ben, dat hij toegeeft dat een huisarts daar niet zoveel verstand van heeft. En dat klopt, ik heb gelezen dat huisartsen in opleiding maar een paar uur in verhouding met de leer over alle chemische medicijnen les hierin krijgen. Ook wat voeding betreft.
En laten deze 2 nou het allerbelangrijkste zijn i.v.m. genezing!
Daarom vind ik het heel fijn te lezen dat je weer teruggaat naar Praktijk voor natuurgeneeskunde.
Deze mensen hebben verstand van wat er in het lichaam aan belangrijke bouwstoffen ontbreekt en wat het nodig heeft om zichzelf weer te kunnen genezen.

succes
Mar
Corry Corry schreef op 15 juni 2018 om 23:00
Lieve Monique en Dennis,
Ik heb net jullie onvoorstelbare blog/verhaal gelezen. Ik wist dat Lyme een heel heftige ziekte is, maar het is verschrikkelijk te lezen wat jullie moeten doorstaan. Veel sterkte, ik denk aan jullie!
Liefs, Corry
Aagtje Aagtje schreef op 11 april 2018 om 22:25
Tjonge jonge wat een bizar verhaal/soap is jullie leven weer. Komt geen eind aan. Hoop dat jullie morgen met het gesprek van de huisarts die man het licht kunnen laten zien want zo schiet het zeker niet op. Daar moet een eind aan komen. Ik duim morgen! Heel veel sterkte toegewenst voor jullie als gezin.

Liefs Aagtje
Marianne Marianne schreef op 13 februari 2018 om 11:05
Hallo Monique.
Ik heb net jouw verhaal gelezen.
Ongelooflijk en niet te begrijpen.
Ik hoop zo dat er in de toekomst iets wordt gevonden om jouw te helpen.

Vriendelijke groetjes vanuit Zevenaar
Anja Anja schreef op 24 december 2017 om 14:15
Lieve Monique en Dennis, gefeliciteerd met jullie trouwdag! Ik hoop dat jullie een gezellige dag hebben en wens jullie nog heel veel geluk samen! Dikke knuffel, Anja
Lesley Lesley schreef op 29 september 2017 om 09:23
Denk aan jullie... <3
Anja Anja schreef op 27 augustus 2017 om 16:29
Lieve Monique, wat fijn dat je zo verwend bent op je verjaardag! Goed om te zien. En Dennis, wat leuk dat je zo snel de moeite neemt dit op jullie blog te zetten. Dikke knuffel, Anja
Gerine Gerine schreef op 26 augustus 2017 om 11:11
Lieve Monique, gefeliciteerd met je verjaardag. Waarschijnlijk is het voor jou geen makkelijke dag, toch hoop ik dat jullie met elkaar een fijn moment hebben. Dennis ook van harte gefeliciteerd met je lieve moedige en sterke vrouw, ik weet dat je, terecht, trots op haar bent. God bless you....
Anja Anja schreef op 17 augustus 2017 om 17:02
Oh, wat fijn voor Davy, gefeliciteerd allemaal! Ja, natuurlijk dubbel gevoel voor Monique, lijkt me logisch. Buiten dat: goed nieuws, succes!
Anja Anja schreef op 19 juli 2017 om 20:38
Lieve Monique en Dennis, met tranen in mijn ogen heb ik jullie blog gelezen. Zo...tja, ik weet niet welke woorden te gebruiken, het is gewoon te erg voor woorden. Wat een pech... Nogmaals sterkte, heel veel sterkte, hou jullie taai, dikke knuffels, Anja
Gerine Gerine schreef op 17 juli 2017 om 20:48
Hoi Monique en Dennis, wat een enorme tegenvaller jullie vakantiehuis, echt heel erg voor jullie. Het lijkt wel of er bijna geen stil plekje meer is op deze aardbodem, dit is in ieder geval niet makkelijk bereikbaar, echt ongelooflijk. Het geeft enorme onrust als je je nergens veilig kunt voelen, je kunt dan ook niet meer ontspannen, zelfs niet meer als het een poosje wel rustig is. Erg moeilijk voor jullie. .... in ieder geval heel veel sterkte toegewenst.....lieve groetjes Gerine
Anja Anja schreef op 17 juli 2017 om 12:09
Lieve Monique en Dennis, oh, wat een pech toch weer.... Van de ene in de andere herrie.... Ik hoop dat jullie een rustig weekend hebben gehad en dat het de komende dagen niet zo'n gekkenhuis is/wordt als vorige week. Sterkte, dikke knuffels, Anja
Lesley Lesley schreef op 14 juli 2017 om 14:57
Lieverds, wat naar dat je moet vluchten uit je eigen huis en elders in de herrie belandt... Pfff, weer zoveel pech voor jullie. Ik hoop echt dat het weekend rustig is... Zodat jullie een beetje bij kunnen komen. Denk aan jullie.
Liefs!
Mar Mar schreef op 14 juli 2017 om 10:06
Wat een ongelooflijke pech weer. Hoop dat het in het weekend rustiger wordt. Maar geniet van jullie ochtenden waarin hopelijk de natuurgeluiden het goed kunnen maken.
Mar
Anja Anja schreef op 21 juni 2017 om 21:49
Lieve Dennis en Monique, wat ontzettend lief....bedankt voor jullie kaartje, dat doet me ontzettend goed. Dikke knuffels, Anja
Anja Anja schreef op 15 juni 2017 om 19:55
Lieve Monique,
Wat doet het pijn jullie blog te lezen, omdat er gewoon iedere keer weer 'iets' is dat maakt dat jij geen rust hebt. Bah!
Wel heel bijzonder Dennis, dat je iedere keer tijd neemt en nog de energie hebt om de blog bij te houden en zelfs bedankjes schrijft voor de kaarten. We blijven kaartjes sturen hoor (ook als je geen tijd en zin hebt om iets over de kaart te schrijven!).
Sterkte, dikke knuffels, Laura en Anja
Sjakje Sjakje schreef op 13 april 2017 om 10:38
Hallo lieve mensen,
Ik ben weer bijgelezen en spreek mijn bewondering (weer) uit voor het bijhouden van jullie blog. Ik kan mij voorstellen dat hier heel veel tijd in gaat zitten en dat dit ook redelijk wat energie kost. Ik wilde hier nog een "op z'n kop" plaatje bij doen, maar dit lukte niet.
Hou de brievenbus dus maar weer in de gaten.
Liefs en knuffel, Sjak xx
Lesley Lesley schreef op 11 maart 2017 om 22:51
Wat verdrietig om te lezen lieverds... Gelukkig gaan de laatste dagen een tikkeltje beter dan die daarvoor. Ik blijf hopen en kaarsjes branden voor jullie.
Liefs, Lesley xxx
Mar Mar schreef op 11 maart 2017 om 12:39
Wat in en in triest is het toch om geen stukje verbetering te ontdekken.
Gaan jullie nog naar dr. de Meirleir om raad te vragen? Ik begrijp dat de rit ernaar toe teveel is voor Monique maar misschien per e-mail?

Oh ik wou dat ik iets kon doen voor jullie.
Al weet ik dat het van je af schrijven al een steun is. hoe klein ook, en de aandacht van mensen om je heen die begrip tonen d.m.v. kaartjes en misschien andere berichtjes zoals deze.

Sterkte en veel kracht toegewenst door
Mar
Instagram
Facebook