Gastenboek

Bedankt voor het bezoeken van onze website.

We hopen dat je een berichtje achter wil laten in ons gastenboek.

Als je in contact met ons wil komen kun je ons mailen of een bericht sturen via de contactpagina.

Alvast bedankt voor de moeite.

Lieve groeten,
Dennis en Monique

Schrijf hier een bericht voor Dennis en Monique

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
73 berichten.
Aagtje Aagtje schreef op 25 juni 2016 om 19:27
Wat vind ik geweldig moedig dat jullie het gesprek met zijn drietjes aan zijn gegaan.
Ik hoop dat het nooit hoeft te gebeuren maar als de tijd wel daar zou zijn hebben jullie mijn diep respect. Al moet ik er niet denken dat we je moeten missen.......
Liefs Big sis
gerine gerine schreef op 1 juni 2016 om 13:48
Wat zijn jullie onvoorstelbaar moedig, heb met veel bewondering jullie strijd gelezen, en ook met huivering en veel herkenning. Ik wil heel graag met jullie gaan meeleven en gaan blijven mee lezen. Lieve Monique probeer door te blijven vechten, je bent zo belangrijk!! En je wordt echt gezien!! Geef alsjeblieft niet op Monique. Heel veel sterkte en moed om door te gaan toegewenst.
Mar Mar schreef op 28 mei 2016 om 17:01
Oh wat is dit een verschrikking voor jullie!
Ik leef heel erg met jullie mee. Niet te geloven dat dit jullie weer moet overkomen.
Hondenliefhebbers begrijpen jullie angst en zorgen voor Chenna.
Heel veel sterkte en laten we hopen dat dit met de juiste medicatie snel overgaat.
Ik dacht ook al ohhh dit is slecht voor haar zoveel aanvallen. Goed dat jullie zelf het initiatief hebben genomen om te stoppen met de medicatie.
Jullie hebben tenslotte al genoeg meegemaakt dat de artsen het ook weleens fout kunnen hebben. TRIEST om dit toch weer te constateren!
Zelf blijven nadenken en zelf soms tegen de medische richtlijnen ingaan. Helaas....het moet! Ieder mens is anders en ook ieder dier. Je hoeft niet altijd volgens de boekjes te werk te gaan, blijkt hier ook weer eens.

Mar
Mar Mar schreef op 26 mei 2016 om 07:50
ACH wat lees ik nou?
Wat een nare ervaring toch weer!
Dit is niet te geloven, ik begrijp jullie verdriet om Chenna.
En weer steeds beslissingen te moeten nemen.
Wij hebben ook een hond, hoewel ze nog erg gezond is, is ze wel al 14 jaar, dus ik weet ook dat er een tijd komt waarin ze niet meer gezond door het leven zal gaan. En dat vooruitzicht doet me al verdriet. Ook wij zullen dan beslissingen moeten nemen.
Dus al helemaal als je zoals jullie nu de ziekte van Chenna ook nog erbij hebt.
Medicatie heeft even tijd nodig, maar kunnen de epileptische aanvallen wel voorkómen als je maar de juiste hebt.
Ook in dit geval is het zo dat elke hond weer anders is, en ook anders reageert. Net als bij mensen met de ziekte van Lyme!
Maar even zoeken naar het juiste medicijn! Ik heb vaker gehoord dat de honden dan hun verdere leven klachtenvrij kunnen zijn. (Van nabij meegemaakt!)
Sterkte ermee!!!

Mar
Mar Mar schreef op 19 mei 2016 om 08:31
Ik lees over de HYPERACUSIS.
Ikzelf heb dit overgehouden aan de lyme. Ik gebruik zelf oordopjes van was. Die helpen me goed om harde of onverwachtse geluiden te filteren. Maar zoals zoveel dingen is dit persoonsgebonden.
Er staat een artikel over een koptelefoon die geluiden kan filteren op de site van lisanneleeft.nl
Misschien een tip?
Ook de berichten van lezers onder haar verhaal staan misschien interessante dingen in. Het is zo jammer dat het plezier van jullie nieuwe huis weggenomen wordt door ongevingsgeluiden.
Vandaar dat ik hierop reageer.

Sterkte en probeer toch te genieten, in de winter zal het beter gaan, want de zomer staat bekent om de vele geluiden .
Ik zoek ook graag de stilte op. We zijn vaak op een stiltecamping te vinden. Die zijn er ook! Maar toch altijd mijn oordoppen mee!
Aagtje Aagtje schreef op 3 mei 2016 om 18:36
Geef niet op Moontje, jullie hebben even dikke pech gehad de laatste tijd. Het is zo'n prachtig huis en mooie plek. Het heeft je al zoveel rust gegeven. Ik duim dat vanaf nu de rust weer keert en je weer kan genieten van alles om je heen. Liefs Aagtje
Jouw schatje Jouw schatje schreef op 29 april 2016 om 10:53
Schatje,

Vandaag zijn we 13 jaar bij elkaar. 13 jaar waarvan ik nog niet eens 1 seconde had willen missen!!!

Je hebt een verschrikkelijk zwaar leven en ik hoop dat ik dat leven een beetje draaglijk voor je maak. Mijn doel in mijn leven is om daarvoor te zorgen.

Ik blijf het ontzettend knap vinden hoe jij met je ziekte omgaat en iedere keer weer knokt en worstelt om de dag door te komen. Het zijn iedere keer weer hele diepe dalen waar je uit moet zien te kruipen en dat is zo verschrikkelijk zwaar voor je 🙁 Vaak als je net uit een dal bent gekropen val je er weer in. Het is al heftig om dat te zien maar voor jou is het verschrikkelijk om te ondergaan.

Ik hou gruwelijk veel van je en zou mijn leven voor je geven als je daardoor zelf weer een beetje zou kunnen gaan leven.

Kussss kussss kussss
Lesley Lesley schreef op 26 april 2016 om 07:34
Dikke, dikke knuffel voor jullie om deze dagen door te komen!
aagtje aagtje schreef op 12 maart 2016 om 15:52
Mooie tekst. Ja zonder vrienden ben je niets dat geldt voor iedereen. Ben blij dat we iets voor jullie konden doen om de droom werkelijkheid te doen worden. Nu in rust en genieten van alles en iedereen om je heen. Het is je zo gegund!!!!!!
Mina Mina schreef op 6 maart 2016 om 12:30
Lieve Monique en Dennis, net weer even bijgelezen op jullie blog. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe huis! Het ziet er schitterend uit! Ik hoop dat jullie nu eerst tot rust kunnen komen en dan zullen genieten van dit fijne huis en mooi plekje. Zorg goed voor jullie zelf! Liefs en groetjes Mina
Sophia wolthuis Sophia wolthuis schreef op 3 maart 2016 om 19:29
Wat ziet jullie nieuwe huis er al mooi uit. Wij hopen dat jullie na het harde werk de rust krijgen die jullie verdienen. Veel geluk samen.
Ria Biemans Ria Biemans schreef op 25 februari 2016 om 21:43
Wat is jullie nieuwe huis prachtig geworden. En wat zijn jullie allemaal harde werkers.
Het resultaat is er echt naar. Hopelijk gaat Monique en jij Dennis en natuurlijk Davy vanaf volgende week echt tot rust komen.
Sterkte met de verhuizing. En jullie weten het.... De laatste lootjes, die wegen wel het zwaarst. En daarna is het volop van het huis en elkaar genieten.
Liefs Ria
Gina Gina schreef op 8 februari 2016 om 21:35
Lieve Monique en Dennis, ben net begonnen met het lezen van jullie blog; wat een heftig begin van het nieuwe jaar! Gelukkig zitten jullie over een paar weekjes in je nieuwe huis waar je, hopelijk, een beetje bij kunt komen en waar je kunt genieten van elkaar en met elkaar...Wat heb ik een respect voor jullie zeg, met veel bewondering zal ik jullie verder volgen...Lieve groet, Gina.
Janneke Janneke schreef op 3 februari 2016 om 16:50
Wat jullie als team bereiken is onvoorstelbaar. Vol bewondering lees ik jullie blog. Respect voor jullie allemaal!
Monique, weet dat jouw pijn wordt gezien en gevoeld, het is verschrikkelijk dat je niet mee kunt helpen, zoals je anders zou hebben gedaan.
Succes! Er wacht straks rust op jullie.
Ben Ben schreef op 1 februari 2016 om 13:36
Zijn er ook mensen die problemen krijgen bij het UWV met de ziekte van Lyme?
Lesley Lesley schreef op 30 januari 2016 om 10:07
Lieverds, dikke knuffel voor jullie in deze hectische periode. Wat hoop ik dat jullie straks heerlijk tot rust komen beiden in jullie nieuwe huis. Fijn dat jullie omringd worden door warme mensen, dat verdienen jullie. Liefs, Lesley
Francis Francis schreef op 25 januari 2016 om 18:31
Ik heb alle respect voor de manier waarop jullie met deze situatie omgaan. Er is eigenlijk niet mee om te gaan maar.....
Ik duim en steek een kaars aan in de hoop op betere tijden voor jullie.
Mina Mina schreef op 7 januari 2016 om 16:29
Hallo Dennis en Monique, even een klein berichtje. Er blijft jullie ook niet veel bespaard als ik het blog lees. Hopelijk wordt 2016 eindelijk een rustiger jaar. Ik wens jullie alle goeds en sterkte met de verhuisdrukte! Groetjes Mina
Aagtje Aagtje schreef op 3 januari 2016 om 12:28
Tjonge het wordt jullie niet in de schoot geworpen....... wat een begin van het nieuwe jaar, waarin jullie alle hoop hadden dat het beter zou gaan.
Ik hoop met jullie mee dat deze tegenslag de enige zal zijn dit jaar. En dat het nieuwe huis jullie rustplek zal worden. Nog een paar dagen en dan is de sleutel van jou! Met man en macht zal het huis klaar worden gemaakt voor de eigenaresse, die als een prinses de woning zal betreden als het af is. We leven er allemaal naar toe!
Heel veel sterkte toegewenst met de problemen die Cees met zich mee brengen. Vooral voor Davy, maar jullie zijn er voor hem!
Liefs Aagtje
Diana Diana schreef op 29 december 2015 om 14:18
Lieve Moon en Dennis,

Met het bekijken van de nieuwe site moest ik ook het filmpje nogmaals bekijken; it really hurts......

Hoop dat jullie leventje een stuk draaglijker wordt met een nieuw begin in jullie nieuwe huis; met meer licht en meer rust! De site heeft alvast een voorsprong hierop 😉

Fijn dat ik af en toe kan volgen hoe het met jullie gaat waarbij ik steeds wat kracht en liefde stuur. Ik tel de maanden waarop jullie opnieuw beginnen en hoop van harte dat het jullie eindelijk brengt waar jullie al zo lang op wachten.

Veel sterkte de komende drukke tijd en houd vast aan wat komen gaat. 2016 wordt belangrijk dus probeer te genieten van de jaarwisseling.

Liefs uit Curacao
René en Joke René en Joke schreef op 23 december 2015 om 21:57
Lieve mensen,
wat hebben jullie er een prachtige website gemaakt.
Mooi van kleur prettig om te lezen in een woord FANTASTISCH!

Het is waardevolle informatie waar de medici hun voordeel mee kunnen doen. Ook heel herkenbaar geschreven voor ander Lyme patiënten.

De dagelijks verslagen met zo nu en dan aanvulling met uitgebreide info, om de ziekte chronische Lyme nog beter te begrijpen.

Laten we duimen dat chronische Lyme en de ziekte ME
erkend wordt. Alleen de erkenning al, zal voor menigeen
een opluchting zijn.

Dennis en Monique,
Gefeliciteerd met deze prachtige website.

Veel liefs
van Joke en René
aagtje aagtje schreef op 20 december 2015 om 21:34
Hey little sis, jullie hebben er weer wat moois van gemaakt hoor. Ziet er prachtig uit. Net zoals jullie huis straks, en dan rust en genieten van je nieuwe plek met hopelijk voldoende lichtpuntjes die het leven dragelijk moeten maken. Aan jullie inzet zal het zeker niet liggen.
Liefs big sis
Jouw schatje Jouw schatje schreef op 18 december 2015 om 10:19
Mijn schatje,

Wat heb ik toch diep respect voor je hoe jij met je ontzettend zware leven omgaat. Iedere keer worstel je weer om de dag door te komen en dit lukt je eigenlijk niet. Het leven is voor jou geen leven meer maar proberen te overleven. Het is en blijft verschrikkelijk om te zien dat jij het zo zwaar hebt. Ik wou dat ik het van je over kon nemen want jij hebt nu al veel te lang geleden. Dit heb je nooit zo verdiend.

Hopelijk gaat ons nieuwe plekje ervoor zorgen dat je weer lichtpuntjes kunt gaan zien en dat we de rust gaan krijgen die we allebei zo hard nodig hebben.

Je hebt nu een mooie nieuwe website waar je trots op kunt zijn!

Net zoals ik zo gruwelijk trots op jou ben! Ik ben zo blij dat je mijn vrouw bent en ik wil nog heel veel jaren samen met je doorbrengen. Dat zal met ups maar voornamelijk met veel downs zijn. Ik zal er altijd voor je zijn!!!

Ik hou van je! Gruwelijk veel en voor altijd!

Kusss kusss van jouw schatje.
Instagram
Facebook