Gordon

Gordon en Dennis

Mijn schatje en Gordon’s Hart in Aktie

Dennis heeft op 15 mei 2010 iets heel speciaals voor mij gedaan om mij een steuntje in de rug te geven. Wauw!

Dennis wilde graag een cd single voor me opnemen in een studio en mij daar mee verrassen. Hij is zelf geen beste zanger (en dat is zacht uitgedrukt ) en wilde daarom graag een echte “topper” die met hem mee zou zingen zodat het geheel toch nog aan te horen zou zijn.

Dennis heeft toen, zonder dat ik het wist, een email naar het management van Gordon gestuurd. Hierin deed hij het verzoek of dat Gordon (waar ik een groot fan van ben) tussen zijn drukke werkzaamheden even een uurtje tijd vrij zou willen en kunnen maken om samen met Dennis een duet op te nemen. In Dennis zijn mail stond het hele verhaal over mijn ziekteverloop en hoe geweldig ik het zou vinden als Gordon speciaal voor mij zou zingen.

Kennismaking met Gordon

Tot Dennis zijn grote verbazing reageerde de manager van Gordon al na één week. Gordon had de mail gelezen en hij was er diep van onder de indruk en hij wilde dit graag voor mij doen. Gordon vond het heel prettig dat Dennis dit wilde doen zonder inschakeling van een tv programma zoals Hart in Aktie. Er werd een afspraak gemaakt voor 15 mei 2010 in de opnamestudio in Weesp.

En toen was het eindelijk zover. Dennis ging, naar mijn idee, een dagje weg met onze vrienden Wilco en Marike. Ik had geen idee van alles wat er die dag nog komen zou. Dennis kwam helemaal hyper en opgewonden thuis en ik vond het allemaal maar vreemd. Hij zei dat hij iets voor me geregeld had en dat ik even naar een cd moest luisteren. Op de cd stond het duet met Gordon en daarna een persoonlijke boodschap van Gordon speciaal voor mij.

Ik was er helemaal ontroerd en ondersteboven van. Het is zo ongelooflijk dat Dennis en Gordon dit allemaal speciaal voor mij hebben gedaan. Ik kon én kan het nog steeds niet geloven! Ik vind het ook enorm bijzonder dat Gordon tijd vrij heeft gemaakt in de drukke periode van de Toppers concerten en X-factor. Wauw!

De single is geweldig geworden! De combinatie van Gordon als geweldige zanger en Dennis ” de zingende kraai ” is uniek 😁

Beluister hieronder het resultaat!

Het grote moment, samen luisteren!

Gordon heeft ook nog een boodschap voor mij ingesproken op video. Wauw, zo lief! Ik ben er helemaal van onder de indruk….

Beluister hieronder de boodschap van Gordon.

Als kers op deze geweldige slagroomtaart had Dennis nóg een verrassing voor mij in petto.

Toen ik nog helemaal in de war was van hetgeen er net gebeurd was ging Dennis op zijn knieën en deed mij een huwelijksaanzoek. Ik had altijd gezegd dat ik niet wilde trouwen als ik nog ziek was.

Dennis heeft dat slim opgelost door in zijn aanzoek te zeggen dat ik nooit had gezegd dat ik niet gevraagd wilde worden terwijl ik nog ziek was. Ik heb volmondig JA gezegd ook al weten we niet wanneer en of de bruiloft ooit plaats zal vinden door mijn ziekte.

  Het aanzoek 👰🏻🤵🏻

De hele dag was natuurlijk een hele aparte en speciale ervaring die wij nooit meer zullen vergeten. Alles is opgenomen op video en voor eeuwig vastgelegd op bijzondere prachtige foto’s.

Als cadeautje kreeg ik van Gordon ook nog zijn nieuwe boek met een hele lieve tekst speciaal voor mij erin geschreven.

Met heel véél dank aan Gordon! De enige echte topper!

Instagram
Facebook