Mijn leven met chronische Lyme

Gastenboek

Bedankt voor het bezoeken van onze website.

We hopen dat je een berichtje achter wil laten in ons gastenboek.

Als je in contact met ons wil komen kun je ons mailen of een bericht sturen via de contactpagina.

Alvast bedankt voor de moeite.

Lieve groeten,
Dennis en Monique

 

Schrijf hier een bericht voor Dennis en Monique

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
72 entries.
Ria Biemans Ria Biemans schreef op 25 februari 2016 om 21:43:
Wat is jullie nieuwe huis prachtig geworden. En wat zijn jullie allemaal harde werkers.
Het resultaat is er echt naar. Hopelijk gaat Monique en jij Dennis en natuurlijk Davy vanaf volgende week echt tot rust komen.
Sterkte met de verhuizing. En jullie weten het.... De laatste lootjes, die wegen wel het zwaarst. En daarna is het volop van het huis en elkaar genieten.
Liefs Ria
Gina Gina schreef op 8 februari 2016 om 21:35:
Lieve Monique en Dennis, ben net begonnen met het lezen van jullie blog; wat een heftig begin van het nieuwe jaar! Gelukkig zitten jullie over een paar weekjes in je nieuwe huis waar je, hopelijk, een beetje bij kunt komen en waar je kunt genieten van elkaar en met elkaar...Wat heb ik een respect voor jullie zeg, met veel bewondering zal ik jullie verder volgen...Lieve groet, Gina.
Janneke Janneke schreef op 3 februari 2016 om 16:50:
Wat jullie als team bereiken is onvoorstelbaar. Vol bewondering lees ik jullie blog. Respect voor jullie allemaal!
Monique, weet dat jouw pijn wordt gezien en gevoeld, het is verschrikkelijk dat je niet mee kunt helpen, zoals je anders zou hebben gedaan.
Succes! Er wacht straks rust op jullie.
Ben Ben schreef op 1 februari 2016 om 13:36:
Zijn er ook mensen die problemen krijgen bij het UWV met de ziekte van Lyme?
Lesley Lesley schreef op 30 januari 2016 om 10:07:
Lieverds, dikke knuffel voor jullie in deze hectische periode. Wat hoop ik dat jullie straks heerlijk tot rust komen beiden in jullie nieuwe huis. Fijn dat jullie omringd worden door warme mensen, dat verdienen jullie. Liefs, Lesley
Francis Francis schreef op 25 januari 2016 om 18:31:
Ik heb alle respect voor de manier waarop jullie met deze situatie omgaan. Er is eigenlijk niet mee om te gaan maar.....
Ik duim en steek een kaars aan in de hoop op betere tijden voor jullie.
Mina Mina schreef op 7 januari 2016 om 16:29:
Hallo Dennis en Monique, even een klein berichtje. Er blijft jullie ook niet veel bespaard als ik het blog lees. Hopelijk wordt 2016 eindelijk een rustiger jaar. Ik wens jullie alle goeds en sterkte met de verhuisdrukte! Groetjes Mina
Aagtje Aagtje schreef op 3 januari 2016 om 12:28:
Tjonge het wordt jullie niet in de schoot geworpen....... wat een begin van het nieuwe jaar, waarin jullie alle hoop hadden dat het beter zou gaan.
Ik hoop met jullie mee dat deze tegenslag de enige zal zijn dit jaar. En dat het nieuwe huis jullie rustplek zal worden. Nog een paar dagen en dan is de sleutel van jou! Met man en macht zal het huis klaar worden gemaakt voor de eigenaresse, die als een prinses de woning zal betreden als het af is. We leven er allemaal naar toe!
Heel veel sterkte toegewenst met de problemen die Cees met zich mee brengen. Vooral voor Davy, maar jullie zijn er voor hem!
Liefs Aagtje
Diana Diana schreef op 29 december 2015 om 14:18:
Lieve Moon en Dennis,

Met het bekijken van de nieuwe site moest ik ook het filmpje nogmaals bekijken; it really hurts......

Hoop dat jullie leventje een stuk draaglijker wordt met een nieuw begin in jullie nieuwe huis; met meer licht en meer rust! De site heeft alvast een voorsprong hierop 😉

Fijn dat ik af en toe kan volgen hoe het met jullie gaat waarbij ik steeds wat kracht en liefde stuur. Ik tel de maanden waarop jullie opnieuw beginnen en hoop van harte dat het jullie eindelijk brengt waar jullie al zo lang op wachten.

Veel sterkte de komende drukke tijd en houd vast aan wat komen gaat. 2016 wordt belangrijk dus probeer te genieten van de jaarwisseling.

Liefs uit Curacao
René en Joke René en Joke schreef op 23 december 2015 om 21:57:
Lieve mensen,
wat hebben jullie er een prachtige website gemaakt.
Mooi van kleur prettig om te lezen in een woord FANTASTISCH!

Het is waardevolle informatie waar de medici hun voordeel mee kunnen doen. Ook heel herkenbaar geschreven voor ander Lyme patiënten.

De dagelijks verslagen met zo nu en dan aanvulling met uitgebreide info, om de ziekte chronische Lyme nog beter te begrijpen.

Laten we duimen dat chronische Lyme en de ziekte ME
erkend wordt. Alleen de erkenning al, zal voor menigeen
een opluchting zijn.

Dennis en Monique,
Gefeliciteerd met deze prachtige website.

Veel liefs
van Joke en René
aagtje aagtje schreef op 20 december 2015 om 21:34:
Hey little sis, jullie hebben er weer wat moois van gemaakt hoor. Ziet er prachtig uit. Net zoals jullie huis straks, en dan rust en genieten van je nieuwe plek met hopelijk voldoende lichtpuntjes die het leven dragelijk moeten maken. Aan jullie inzet zal het zeker niet liggen.
Liefs big sis
Jouw schatje Jouw schatje schreef op 18 december 2015 om 10:19:
Mijn schatje,

Wat heb ik toch diep respect voor je hoe jij met je ontzettend zware leven omgaat. Iedere keer worstel je weer om de dag door te komen en dit lukt je eigenlijk niet. Het leven is voor jou geen leven meer maar proberen te overleven. Het is en blijft verschrikkelijk om te zien dat jij het zo zwaar hebt. Ik wou dat ik het van je over kon nemen want jij hebt nu al veel te lang geleden. Dit heb je nooit zo verdiend.

Hopelijk gaat ons nieuwe plekje ervoor zorgen dat je weer lichtpuntjes kunt gaan zien en dat we de rust gaan krijgen die we allebei zo hard nodig hebben.

Je hebt nu een mooie nieuwe website waar je trots op kunt zijn!

Net zoals ik zo gruwelijk trots op jou ben! Ik ben zo blij dat je mijn vrouw bent en ik wil nog heel veel jaren samen met je doorbrengen. Dat zal met ups maar voornamelijk met veel downs zijn. Ik zal er altijd voor je zijn!!!

Ik hou van je! Gruwelijk veel en voor altijd!

Kusss kusss van jouw schatje.